Generator sunete de fundal placute

Zgomote de fundal placute ideale pentru relaxare si meditatie. Un generator de sunete ambientale, online, pentru relaxare.

Pentru ca nu toata lumea apreciaza linistea la locul de munca sau acasa, astazi iti prezint un site plin de sunete si zgomote care, teoretic, te vor ajuta sa te concentrezi, ideal pentru relaxare. Si asta pentru ca unii dintre noi prefera sa aiba un mic zgomot de fond atunci cand muncesc.

Site-ul interesant de astazi face parte din categoria de site-uri relaxare si poate reprezenta si un instrument serios pentru profesionistii care lucreaza cu sunete, terapeuti sau persoane interesate de zgomote specifice de masini si utilje, dar si cei care lucreaza cu terapii de relaxare.

Site-ul este ideal si pentru cei care trebuie sa lucreze la calculator si au nevoie de un sunet de fundal care sa-i izoleze fonic de cei din jur si sa-i ajute la relaxare.

Pentru cei care se concentreaza mai usor daca aud cum ploua sau pentru cei care se odihnesc mai bine avand in fundal sunetele unei cascade sigur myNoise este un site util si interesant. Practic, nu este un program generator sunete, este un generator de sunete placute online, ideal pentru relaxare.

Realizatorii site-ului au dezvoltat si o aplicatie pentru mobile smartphone, disponibila doar pentru iOS in iTunes.

Site-ul il gasiti aici: myNoise

Aplicatie mobila aici: myNoise iOS.

Lasă un răspuns