Ghid turistic pentru cele mai interesante orase

Probabil ca in acest moment cartile de genul ghid turistic, sunt precum palariile vechi. Isi fac datoria, dar nu mai sunt la moda. La moda sunt acum, ghidurile turistice online.

Recomandarea mea de astazi, este un astfel de site, care ne prezinta cele mai interesante orase de vizitat, o reursa online care sa ne ajute sa exploram fara sa ratam nimic.

Sunt prezentate 17 orase, inclusiv cele europene care sunt la moda, cum ar fi Paris, Barcelona si Amsterdam, precum si altele mai indepartate, cum ar fi New York, Shangai, Sao Paulo sau Miami. Si celebra Ibiza este, de asemenea, acoperita.

Site-ul promite sa conecteze cautatorii de frumos cu locuri unice si pline de inspiratie si se lauda ca redactorii sai vor sublinia doar lucrurile bune. Gasiti pe site o selectie larga de locuri de cazare, masa si magazine. Practic site-ul ne recomanda unde sa stam, mancam, bem, unde sa ne distram sau unde sa ne facem cumparaturile.

Recomandarile sunt bine scrise, intotdeauna insotite de fotografii si de datele de contact. Gasiti la fiecare oras si cate o lista “10 Best Things to do in…”

Site-ul este disponibil si ca aplicatie gratuita pentru a pute fi utilizat pe dispozitivele mobile.

Unde mai trebuie sa lucreze autorii site-ului? Ei bine, nu exista imagini de ansamblu, nu exista prezentari generale ale oraselor, a gasi ceva ce cauti in mod deosebit nu este prea usor.
Recomandarile lor sunt prezentate intr-o ordine evidenta si nu exista filtre pentru a restrange alegerea.

Prezentarile sunt, in general, destul de scurte si nici preturile nu sunt afisate.
Si despre autori ar fi interesant sa stim cate ceva. Am dori si noi sa stim cine a scris recenziile, nu?

Una peste alt, Unlike este un site de unde te poti inspira, este util, dar nu prea prietenos si intuitiv.

Lasă un răspuns