Giveaway of the Day, site cu programe gratuite

Site interesant si util care ofera zilnic cate un soft gratuit

Site-ul interesant de astazi ofera, zi de zi, o versiunea completa si gratuita a cate unui program software. Programe pentru calculator gratis.

Este posibil ca unii dintre voi sa fi auzit despre acest site cu programe gratuite, dar as dori sa impartasesc acest site pentru cei care nu au aflat de el.

Eu personal cred ca acest lucru este un super site pentru tine, care iti ofera posibilitatea de a explora si de a descarca unele programe premium utile care in mod normal, te costa bani.

Site-ul Giveaway of the Day, ofera zilnic cate un soft gratuit cu licenta, soft pe care in mod normal ar trebui sa-l platesti.

site-programe-gratuite-zilnic

Pentru aplicatii gratuite pentru calculator apasa aici!

Software-ul este disponibil pentru descarcare, timp de 24 de ore (sau mai mult, daca este de acord si editorul software), iar software-ul este absolut gratuit. Asta inseamns ca nu este o versiune limitata, de test, ci o versiune inregistrata, cu licenta, legala a software-ului, care este complet gratuita pentru vizitatorii site-ului.

Produsul software este inversiune completa, fara nici o limitare cu exceptia celor mentionate in Termenii si conditiile autorului.

Giveaway of the Day” iti ofera sansa de a incerca un nou software fara a cheltui bani pentru a afla daca este bun. Poti citi mai multe recenzii, poti sa evaluezi software-ul si sa-l testezi, atata timp cat il descarci in intervalul de timp prezentat pe site.

Nu este necesare o inregistrare sau altceva. Doar descarci soft-ul zilei, il instalezi si il folosesti.

Suna perfect, nu-i asa? Aplicatii gratuite pentru calculator!

Te poti abona la Newsletter-ul lor pentru a primi un e-mail zilnic sau poti folosi RSS feed-ul lor, de asemenea! Ai 24 de ore pentru a descarca si instala software-ul!

In concluzie, daca detii un computer cu Windows, unul dintre cele mai bune site-uri pentru a obtine software gratuit este Giveaway of the Day. Site de unde poti descarca programe gratuite legal.

Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai de pe Facebook sau Google+

Lasă un răspuns