Hai la muzeul de… fotografie

Muzeul de Fotografie reprezinta o initiativa independenta realizata in scopul de a pune in valoare si de a aduce la cunostinta publicului subiecte si materiale fotografice deosebite.

Muzeul de Fotografie este construit din pasiune pentru fotografie. Nu este cu adevarat un muzeu. Nu este vorba de vreo formula academica sau de un demers oficial, ci o initiativa naturala in urma interesului crescand in privinta subiectelor legate de fotografie veche si fotografie in general.

Site-ul isi propune sa adune si sa expuna imagini si informatii legate in mod special de fotografia din Romania, neexcluzand fotografia internationala.

Iar daca doresti, poti sa ajuti si sa contribui. Poti contribui cu materiale fotografice vechi, fotografii de familie, fotografii document, fotografie de arta sau orice alte imagini din categoria celor publicate pe site, sunt mai mult decat binevenite. Le poti dona sau le poti pune la dispozitie in scopul publicarii. Multe dintre fotografiile deja publicate au fost descoperite in albume personale, este pacat ca aceste imagini sa fie ascunse publicului.

Iar daca esti pasionat de fotografie si daca iti place sa scrii despre asta, ne poti propune materiale redactionale. Cei mai harnici dintre voi vor primi rang de editori.

Hai sa vizitam Muzeul de Fotografie.

Lasă un răspuns