Harti rutiere online Europa si Romania

Astazi va ghidez catre un proiect colectiv, ce si-a propus construirea unei baze de date geografice globale cum ar fi atlasele si harti rutiere, folosind date introduse manual avand ca fundal imagini spatiale si date colectate de pe dispozitive GPS.

OpenStreetMap si-a propus crearea si distribuirea de harti rutiere, din intreaga lume, la liber, numai bune de a afla rute auto.

Trebuie doar sa intri pe site si gasesti harta rutiera a româniei si harta europei online. Iti poti configura usor traseul si afla distanta in km.

OpenStreetMap acopera toata reteaua de drumuri europene care traverseaza Romania si o mare parte a drumurilor nationale ajungand la o acoperire de aproximativ 90% din aceste drumuri.

Stiu ca sunt multi oameni care cauta pe internet auto europa, harta românia, harta româniei sau chiar “harta rutiere”. Ei bine acest site interesant cu siguranta le va fi de ajutor.

Vezi si: Calculator rute auto ViaMichelin

Site-ul este intuitiv, usor de folosit si cu siguranta util pentru ca ofera harti rutiere online.

Drum bun tututor si rute auto avantajoase.

Pe Webroll.ro am prezentat alte cateva site-uri similare si chiar aplicatii auto, aplicatii pentru telefon, Navigatie GPS si Harti rutiere. Alegerea unui site sau altul se face in functie de gusturi.

Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai de pe Facebook sau Google+

One thought on “Harti rutiere online Europa si Romania

  • 09.07.2012 at 21:00
    Permalink

    Nice, zilele trecute cand vorbeam impreuna de ‘softuri” tocmai la asa ceva ma gandeam, pt cei care pleaca in tari straine. Altii s-au gandit sa o faca free 🙂 nice.

    Reply

Lasă un răspuns