Idei de cadouri si proiecte personalizate

De multe ori cand trebuie sa iti decorezi casa sau cand trebuie sa faci cadouri, multe lucruri pot fi destul de costisitoare. Fii fara griji! Mai jos poti sa descoperi idei de proiecte pentru casa si cadouri pe care poti sa le faci chiar tu cu ajutorul unui capsator manual, pistol de lipit, etc. In plus, pe langa ca nu este deloc costisitor cadoul sau proiectul tau, tot ce vei face va fi personalizat, chiar de tine.

Panou pentru fotografii. Daca vrei sa adaugi casei tale un nou obiect de decoratiune, panoul pentru fotografii este o idee foarte interesanta, chiar si pentru un cadou cuiva drag. Ai nevoie doar de pozele preferate cu prietenii tai si familia ta, un panou din lemn sau o panza pe care se poate picta si un capsator manual sau pistol de lipit. Totul se face simplu si rapid, iar rezultatul va fi de efect.

Ornamente din hartie si carton. Daca ai o petrecere, poti confectiona din hartie cartonata invitatiile, ai nevoie doar de un pistol de lipit sau un capsator si cateva creioane si markere colorate, cu care vei scrie numele invitatiilor si eventual ceva amuzant sau un proverb care il reprezinta pe invitatul respectiv.

De asemenea, tot cu hartie si carton poti crea decoratiuni pentru casa ta, diferite modele de origami, pe care mai apoi sa le legi pe aceeasi sfoara si sa le pui deasupra patului, sau oriunde crezi ca se potriveste.

Pentru pozele de la petreceri poti sa creezi simplu si rapid modele amuzante pentru invitatii care isi fac poza: mustata, buze, ochelari, palarii, etc. Ai nevoie doar de hartii colorate din carton, bete din lemn si un pistol de lipit. Decupezi formele pe care vrei sa le creezi, iar mai apoi, cu ajutorul pistolului de lipit, atasezi un bat de lemn pe fiecare forma.

Tot timpul se gaseste o solutie pentru orice cu ajutorul creativitatii si a imaginatiei. Daca vei alege sa faci tu cu ajutorul abilitatilor practice unele decoratiuni si cadouri, nu vor mai fi deloc costisitoare, iar totul va fi mai interesant si personalizat.

Lasă un răspuns