Idei si sfaturi pentru o nunta de vis

Pentru astazi am pregatit un site special pentru cei care se pregatesc de nunta. Organizarea unei nunti este dificila, presupune multa implicare si putere de decizie. Doar cine nu a facut asta, nu stie ce inseamna sa organizezi o nunta si cate decizii trebuie sa iei, de la meniu, contracte, bauturi, tinuta, invitati, decoratiuni de nunta si toate cele.

Le uram din start “Casa de piatra” tuturor celor care se pregatesc de nunta si le prezentam un site unde vor gasi sfaturi utile care sa-i ajute sa organizeze o nunta de vis, asa cum isi doreste fiecare mireasa.

Lover.ly este un site dedicat nuntilor unde gasiti poze, idei si sfaturi pentru o nunta reusita si de unde sa va inspirati.
Pagina de start este populata cu cele mai proaspete imagini si povesti de la nunti. Derulati in jos pentru a vedea paginile anterioare, si faceti clic pe orice imagine pentru a vedea povestea din spatele imaginii.

Autorii site-ului dedicat nuntii, colaboareaza cu cele mai bune site-uri si bloguri din industrie, si va ofera continut actualizat zilnic, de la cei mai buni specialisti din domeniu. Va dorim sa aveti parte de o nunta ca in povesti.

Lasă un răspuns