Info tari: Ghid On-line despre tari

Natiuni Online: Ghid On-line despre tari, natiuni si culturi.

Astazi am o recomandare pentru cei pasionati de informatii si curiozitati despre tari si capitale. Site-ul interesant de astazi, este un pionier in furnizarea de informatii despre tarile lumii. Are cam aceiasi varsta cu Google si este mai batraior decat Wikipedia si ofera informatii interesante despre tari si capitale.

Cu ajutorul acestui site puteti deveni exploratori. Cu ajutorul internetului si al acestui proiect online, la fel ca exploratorii din vremurile de demult, acum sunteti si voi in stare sa calatoriti in locuri necunoscute, pentru a descoperi noi teritorii si sa acumulati noi cunostinte si, cine stie, poate chiar intelepciune.

Facut pentru a imbunatati intelegerea culturala la nivel mondial, One World – Nations Online, este un proiect dedicat artei, culturii, istoriei si lucrurilor unice si specifice unui popor. Site-ul nu este destinat scopurilor educationale, il puteti utiliza si pentru a va distra.
Va las sa descoperiti singuri “comorile” de pe acest site, Nations Online Project, dar va recomand si sectiunea cu steagurile tarilor si sectiunea cu informatii despre Romania.

Bon Voyage!

Lasă un răspuns