Infografic: Cele mai populare pluginuri WordPress pentru SEO

Dar, intai de toate sa clarificam urmatorii termeni:

Ce este un Infografic? – Un infografic este o modalitate rapida, simpla si distractiva de a afla sau de a invata mai multe lucruri despre un anumit subiect. Vine din combinatia cuvintelor “informatie” si “grafica”. Asadar, este un grafic plin de informatii. Infograficele sunt reprezentari vizuale grafice ale unor informatii, date sau cunostinte.

Ce este WordPress? – WordPress reprezinta cea mai performanta, simpla si actuala platforma dedicata publicarii de materiale pe internet. Cea mai simpla modalitate de realizare a unui site sau blog. WordPress a aparut prima data in anul 2003 ca precursor al b2/cafelog, care era utilizat de 2 000 de bloguri la acea vreme, este opensource, adica nu trebuie sa platesti o licenta pentru utilizare.
Mai multe informatii despre WordPress poti afla de pe Wikipedia WordPress si de pe WordPress in limba Romana.

Ce este SEO? – Notiunea de SEO a aparut prin anii `90, fiind o abreviere de la Search Engine Optimization, in traducere: optimizarea pentru motoarele de cautare. Optimizarea pozitionarii la (motoare de) cautare, este un proces de perfectionare (favorizare) a vizibilitatii site-urilor in cadrul ordonarii rezultatelor cautarii in lista facuta de motorul de cautare. SEO – optimizarea pentru motoarele de cautare, are ca scop cresterea traficului calitativ al unui site. SEO este o tehnica prin care le indici motoarelor de cautare ca existi, ca ar trebui ca oamenii sa te caute si sa te gaseasca cat mai repede atunci cand doresc sa afle ceva despre care ai scris si tu.

Mai multe informatii despre SEO poti afla de pe Wikipedia SEO.

Iar acum poti vizualiza Infograficul cu Cele mai populare pluginuri de WordPress pentru SEO si Social Media:

Infografic Cele mai populare pluginuri WordPress

sursa: http://www.bestplugins.com/articles/wordpress-seo-social-media-plugins.html

Lasă un răspuns