InkHunter, Aplicatie pentru tatuaje ce foloseste realitatea augumentata

InkHunter este o aplicatie care foloseste realitatea augmentata pentru a incerca un tatuaj inainte de a-l face cu cerneala.

InkHunter este o aplicatie pentru tatuaje.

Mai intai de toate, ce este realitatea augmentata? Este o “tehnologie care suprapune o imagine generata de calculator pe viziunea unui utilizator asupra lumii reale, oferind astfel o imagine compusa”, potrivit dictionarului Google.

Citeste si: Ce este realitatea augumentata?

Aceasta aplicatie iti permite sa vezi cum va arata tatuajul pe tine, fara sa fie nevoie sa te tatuiezi si apoi sa regreti.

Doar prin introducerea de urme mici pe partea dorita a corpului si prin scanare, poti vedea cum ar arata tatuajul pe piele.

InkHunter este o aplicatie cool care te ajuta sa vezi cum ar putea sa arate tatuajul in functie de zona corpului pe care il doresti. Cu ajutorul ei poti sa incorporezi mai multe tatuaje pentru a obtine o imagine completa inainte de tatuare.

Aplicatia include o selectie de tatuaje si modele ale unor artisti de tatuaje, pe care le poti incerca, practic, prin intermediul automagicului realitatii augmentate alimentate de smartphone, plasand pixeli pe carne in timp real.

Tehnologia realitatii augmentate foloseste camera de la telefon, combinata cu modelul tatuajului, pentru a pozitiona ai suprapune ceea ce ar putea fi viitorul tatuaj. Asa ca te uiti pe ecranul smartphone-ului la o alternativa tatuata a ta.

Citeste si: Despre tatuaje, piercing si body-painting

Incepi prin a desena un emoticon “:)” pe locul de pe corpul tau unde vrei sa apara tatuajul. Apoi alegi modelul de tatuaj dintr-o gama mare de optiuni, de la animale la proverbe.

Practic, aplicatia te ajuta sa testezi un model de tatuaj inainte sa ti-l faci permanent.

Poti descarca gratuit InkHunter din magazinul de aplicatii preferat:

InkHunter | Google Play

InkHunter | App Store

Ink Hunter iti permite sa plasezi virtual un tatuaj, indiferent de model, in orice loc de pe corp.

Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai de pe Facebook sau Google+

One thought on “InkHunter, Aplicatie pentru tatuaje ce foloseste realitatea augumentata

Lasă un răspuns