Inspiratie pentru crearea de bannere online

Astazi va prezint un site de interes pentru designeri, graficieni, dezvoltatori web, specialisti de marketing sau posesori de site-uri. Practic site-ul este o colectie impresionanta de bannere online. Aveti astazi posibilitatea sa invatati ce inseamna design bun si design prost si veti putea sa va inspirati.

Succesul unui banner online depinde foarte mult de calitatea si unicitatea sa, de mesajul pe care il transmite. Bannerele sunt afisate pe pagini web care contin deja foarte multa informatie, asa ca mesajul trebuie sa fie simplu de inteles si interesant pentru vizitatorii siteului respectiv. Bannerele mult prea incarcate, care afiseaza prea multe mesaje, tind sa aiba o rata scazuta de click. Oamenii nu au rabdare sa citeasca mesaje lungi sau complicate.

Site-ul a fost creat de Tari Akpodiete, care a observat cautand pe internet exemple de bannere publicitare online, ca nu exista foarte multe resurse vizuale complete disponibile. Astfel i-a venit ideea sa creeze el o baza de date cu bannere online. Practic vorbim despre cea mai mare si cea mai buna galerie de bannere publicitare de pe internet.

BannerReport include unele dintre cele mai bune exemple de reclame online disponibile pe internet.Vorbim practic de o baza de date care acopera mai multe categorii, subiecte si formate, in valoare de peste 15.000 de reclame si inca se aduna.

Practic vorbim despre un site care va ofera bannere pe diferite marimi si domenii.

Standardele in publicitate online Standarde recomandate de IAB Romania.

 

Lasă un răspuns