Inspiratie si modele de tatuaje la moda

Tatuajele sunt creatii care incanta ochiul, o forma de arta aparuta cu mii de ani in urma, un “accesoriu” permanent la moda, iar mai nou sunt la mare cautare, tatuajele 3D. Eu nu incurajez pe nimeni sa se tatueze, fiecare face ce crede ca e mai bine pentru el si corpul sau. Asta nu inseamna ca sunt impotriva tatuajelor.

Trebuie doar sa aveti in vedere ca intotdeauna doare cand va faceti un tatuaj, iar astazi, tatuajele se executa in saloane specializate, care ofera conditii optime realizarii unei astfel de lucrari. Atentie la curatenie, aparatura profesionala si personalul specializat.

Sa mai spunem ca exista mai multe tipuri de tatuaje: tatuajul permanent, tatuajul semi-permanent, tatuajul cu Henna si tatuajul medical (este vorba despre tatuajul care monitorizeaza diabetul. Este un tatuaj foarte inteligent intrucat contine margele de polietilen glicol acoperite cu molecule fluorescente, cu ajutorul carora se poate indica nivelul de glucoza din sange.)

Bun si acum sa ne indreptam atentia catre site-ul pregatit pentru astazi.

Tattooique nu este doar o colectie de desene sau modele de tatuaj gratuite sau idei de tatuaj. Site-ul este conceput pentru ai face pe vizitatorii sai sa impartaseasca modele gratuite de tatuaje sau tatuaje temporare prin incarcarea acestora in galeria cu modele de tatuaje existenta pe site.

Gasiti aici modele si idei de tatuaje, tatuaje fete, tatuaje baieti, chiar si tatuaje intime (pentru zonele intime).

Lasă un răspuns