Invata liber, cand vrei si cu cine vrei

Greseste cel care crede ca nu sunt proiecte web interesante si in Romania. Astazi va prezint un astfel de site, pe care l-am descoperit recent.

Este vorba despre un site care faciliteaza schimbul de cunostinte si functioneaza extrem de simplu. De exemplu, tu ma inveti pe mine sa fac fotografii, iar eu trebuie la schimb sa invat pe cineva ceva ce eu stiu sa fac.

Site-ul se bazeaza pe schimbul in natura, cunoscut sub numele de scena de troc. Iar mijloacele de schimb sunt cunostintele. Tu inveti pe cineva 2 ore sa gateasca micul dejun, iar la schimb primesti lectii de Photoshop.

Este ca suna interesant? Vrei sa inveti ceva si nu ai bani sa platesti cursurile? Nici o problema. Poti plati cu ore din timpul libera, oferind la schimb cunostintele tale.

Poti sa-ti alegi de pe timebank.ro ce inveti, sa-ti cauti cel mai potrivit om sa te invete asta si apoi sa stabiliti de comun acord cand sa faceti asta.

De pilda, vrei sa inveti limba spaniola. Intri pe plaforma online TimeBank Romania si gasesti un alt utilizator care iti poate da opt ore de lectii. Acum tu vei da la randul tau opt ore altcuiva invatandu-l acorduri la chitara.

Pe site nu gasiti cursuri gratuite, gasiti experiente interesante, oameni fascinanti si lectii nestructurate.

Practic, tu inveti ceva nou timp de o ora, iar ora aia o „platesti” invatand pe altcineva ceva ce stii doar tu.

Troc de cunostinte, abilitati si timp: o platforma online unde utilizatorii se cunosc, invata, primesc si doneaza ore lectii gratuite.

O alta descriere a acestui site interesant gasiti aici.

Lasă un răspuns