Invata sa-ti dezvolti obiceiuri noi

Despre ce este vorba? Ei bine, de un site care te “bazaie” zilnic sa te tii de treaba. Nu suna prea tentant?
Stai sa explic. Site-ul tine de ceea ce numim noi dezvoltare personala si functioneaza extrem de simplu: Iti faci cont la ei, le spui care este dorinta sau telul tau, iar ei iti trimit in fiecare zi cate un mesaj prin care te intreaba ce ai facut. Tu trebuie sa raspunzi cu Da sau Nu.

Daca reusesti sa te tii de treaba si raspunzi zilnic cu Da, noul tau obicei pentru care ai luptat 21 de zile va fi dupa asta mult mai usor de urmat.

Daca intr-o zi raspunzi cu Nu, atunci, totul porneste de la zero, ma rog, de la prima zi.

Scopul site-ului este unul simplu, sa te ajute sa te tii de treaba 21 de zile, pentru ca, spun ei, aceasta este perioada critica ce trebuie depasita atunci cand incepi o activitate noua.

Ar putea fi si o metoda buna sa scapi de fumat. Iti faci cont pe site si declari ca obiectiv: “Ma las de fumat!”. Iar ei, zilnic, timp de 21 de zile, iti trimit un e-mail in care te intreaba: “Te-ai lasat de fumat?” – iar tu raspunzi cu Da sau Nu. Interesant, nu?

Habit Forge este usor de folosit, intuitiv, gratuit si interesant. Trebuie doar sa stii putina engleza si sa ai un cont de e-mail. Eu spun ca este un bun organizator online pentru cei care au un plan de dezvoltare personala.

Lasă un răspuns