Invatati sa scrieti corect in limba engleza

Sa scrii intr-o limba straina este o sarcina dificila, chiar si pentru un autor cu experienta. Sa scrii corect intr-o limba straina, este chiar complicat. De regula, problemele includ alegerea cuvantului corect sau a unei prepozitii corecte intr-un context dat. Deasemenea dificil este sa folosesti o formulare care este frecvent utilizata, evitarea utilizarii unor forme gramaticale care reflecta limba nativa a autorului.

La aceste lucruri s-au gandit niste baieti isteti, care au creat un serviciu web, ce ne ajuta sa depasim acest gen de probleme, prin utilizarea intregului continut de pe internet, ca sursa de limbaj comun, pentru a ne ajuta sa scriem corect in limba engleza.

Serviciul poate fi interogat cu fraze scurte de text pentru a determina cat de des sunt folosite, utilizate pe internet. Metacaracterele pot fi adaugate in campul de interogare pentru a cauta variatii sau sinonime ale frazei de interogare, care vor fi returnate in clasament, ca sa ne arate frecventa lor de aparitie pe Web. Cel mai utilizat metacaracter este: ? (semnul intrebarii).

Daca doriti sa invatati sa scrieti corect in limba engleza, accesati NetSpeak, introduceti in campul de cautare fraza sau propozitia dorita, iar site-ul va afisa daca ati scris corect sau care sunt greselile.

One thought on “Invatati sa scrieti corect in limba engleza

  • 01.08.2012 at 14:07
    Permalink

    DE ASEMENEA, este o provocare si limba romana, cu virgule si semnele de punctuatie… Sfatul meu ar fi sa puna mana pe carte si nu sa intre pe netspeak ca nu-i ajuta sa inteleaga nimic.

    Reply

Lasă un răspuns