Joc de aventura pentru telefoane cu Testoasele Ninja

Unele lucruri sunt pur si simplu nemuritoare, iar Testoasele Ninja este unul dintre acestea. S-au facut o multime de filme si de jucarii cu personajele din celebrele desene animate.

Pentru fanii seriei, Teenage Mutant Ninja Turtles: Legends este exact ceea ce au asteptat: o explozie de distractie, care contine tone de personaje cunoscute.

Daca ai fost fan al lui Leonardo, Michelangelo, Donatello si Raphael, celebrele Testoase Ninja, atunci, cu siguranta te vei bucura sa descoperi un joc cu personajele tale preferate.

Citeste si: Jocuri android: Clumsy Ninja

Legendarele Testoase Ninja au ajuns in magazinele de aplicatii Google Play si App Store si ofera un joc de actiune bazat pe razboi.

Nu numai ca poti sa strangi o armata de testoase luptatoare, dar poti de asemenea sa obtii o multime de personaje grozave din francize.

Principala expeditie te va ajuta sa-ti maresti armata si sa calatoresti catre mai multe locatii pe care le vei recunoaste si va trebui sa faci fata multimii de dusmani puternici ai testoaselor.

Bataliile PvP sunt menite sa te distreze pe masura ce te avanti in lupta alaturi de personaje precum Metalhead si Tiger Claw.

Personajele si nivelele arata grozav si este destul de distractiv sa-l joci.

Jocul poate fi descarcat gratuit din magazinul de aplicatii preferat:

Ninja Turtles Legends | Google Play

Ninja Turtles Legends | iOS App Store

Ninja Turtles Legends | Amazon Appstore

Merita sa explorezi legendele daca esti un fan TMNT inrait. Ludia si Nickelodeon au facut cu siguranta acest joc sa se simta si sa fie cat mai autentic posibil.

Fa un gest frumos pentru prietenii tai de pe Facebook sau Google+:

Lasă un răspuns