Jocul Narcos Cartel Wars pentru Android si iOS

Narcos Cartel Wars este un joc de strategie pentru telefoanele mobile, similar cu Boom Beach si Clash of Clans.

Te-au gandit vreodata, uitandu-te la celebrul serial Narcos, ca acest spectacol ar putea functiona ca un super joc pentru telefoanele mobile?

Ei bine, cineva a crezut ca ar fi o idee buna, cineva a avut o echipa de dezvoltare si cineva a facut acest joc. E drept, pare o clona a celbrului joc Boom Beach, cu actiunea in Columbia si cu personajele din serialul Narcos.

Anul 2017 aduce asadar un nou joc de strategie interesant pentru Android si iOS.

Citeste si: Boom Beach, joc de strategie militara

Acest joc, Narcos Cartel Wars este destul de simplu de jucat, incepi cu o baza si depinde de tine construiesti complexul, acesta va contine, in cele din urma, mai multe cladiri care va produc mai multi bani.

Si totusi, nu este vorba despre bani. Acesta este un joc numit Narcos la urma urmei, deci trebuie sa te asiguri ca produci o multime de “produs”. Odata ce ai facut suficient “produs”, poti sa-l expediezi.

De asemenea, va trebui sa construiesti un spatiu de stocare pentru a tine mai multe materiale.

La fel ca si in Boom Beach, trebuie sa plasezi minele, turnurile si alte tipuri de unitati de aparare, astfel baza ta sa ramana in siguranta in timp ce nu joci.

Acest Joc Narcos Cartel Wars, dezvoltat de FTX Games, este un joc de strategie bazat pe popularul serial Netflix Narcos, cu celebrul Pablo Escobar in rolul principal.

Descarca jocul gratuit din magazinul de aplicatii preferat:

Narcos Cartel Wars | Google Play

Narcos Cartel Wars | Apple Store

Nu este abordarea cea mai unica, dar jocul are acel carlig care te va face sa te joci. Nu cere resurse importante de la telefonul sau tableta ta.

Fa un gest frumos pentru prietenii tai de pe Facebook sau Google+:

Lasă un răspuns