Jocuri cu masini pentru telefon, Asphalt Xtreme

Fanii francizei jocului de curse Gameloft Asphalt au inca un titlu de jucat. Asphalt Xtreme tocmai a fost lansat peste tot in lume, prin Google Play, ceea ce duce, pentru prima data, seria jocuri cu masini gratuit, pe teren accidentat.

Jocul prezinta sapte categorii diferite de vehicule de tip off-road, incluzand trasuri pentru doua persoane, masini de raliuri, SUV-uri si camioane.

Din seria de jocuri android gratis de descarcat, Asphalt Xtreme este un titlu ce trebuie descarcat repede.

Citeste si: Jocuri cu maşini pe telefon, CSR Racing

Jucatorii vor putea sa conduca pe cararile batatorite cu nu mai putin de 35 de versiuni diferite ale masinilor din lumea reala, produse de companii precum Jeep, Ford, Mercedes-Benz, Predator, Dodge, Chevrolet si altele.

De asemenea, jucatorii vor putea sa isi upgradeze vehiculele cu bonusurile speciale pe care le vor primi. Jocul va cuprinde mai multe locatii diferite, de la condusul pe ghetari, pana la incercarile de a mentine anvelopele pe dunele de nisip, in jungle, si in multe alte locuri.

Jocul cu masini pentru telefon, Asphalt Xtreme, va avea de asemenea, cinci module diferite de joc, iar conducatorii vor avea acces la peste 400 de Evenimente de Cariera si peste 500 provocari de Maestru.

Asphalt Extreme va cuprinde si evenimente speciale cu timp limitat dar si o varianta de multiplayer cu pana la opt jucatori diferiti.

Descarca gratuit jocul din magazinul de aplicatii Google:

Asphalt Xtreme | Google Play

Descarca jocuri gratis si repede, citind zilnic Webroll.ro. Fa un gest frumos pentru prietenii tai de pe Facebook sau Google+:

Lasă un răspuns