Jocuri de strategie android si iOS 2016, Clash Royale

Clash Royale este noul joc lansat de cei de la Supercell. Producatorul jocurilor de succes. Clash of Clans si Boom Beach, a creat un nou titlu de joc multiplayer oferind fanilor un nou motiv de lupta.

Clash Royale le traseaza jucatorilor sarcina de a colecta cartile puternice si personajele Clans impreuna cu vrajile si protectiile care alunga rivalii din turnurile lor. In afara de dreptul de a te lauda, vei fi recompensat de asemenea cu numeroase trofee si coroane care vor intari statutul tau royal si de elita.

Daca te-ai saturat sa joci s dar totusi iti plac personajele si lumea pe care cei de la Supercell le-au creat, ar trebui cu siguranta sa arunci un ochi peste Clash Royale. Deblocheaza si imbunatateste trupele, construieste-ti pupitrul de lupta, si confrunta-te cu oponenti reali in lupte reale.

Citeste si: Civilization Revolution 2, joc de strategie pe android

Alatura-te sau creaza un clan si imparte cartile si strategiile cu prietenii din toata lumea. Vei avea nevoie de gandire rapida si strategii puternice pentru a invinge, asa ca vei fi obligat sa-ti optimizezi pupitrul muncind la carti noi.

Achizitiile din aplicatie sunt tentante si chiar esentiale pentru a ajunge in esaloanele superioare ale liderilor, dar totusi poti avea parte de foarte multa distractie jucand Clash Royale si fara sa cheltui un ban.

Daca iti plac jocurile de strategie cu soldati si castele atunci merita sa incerci Royale.

Descarca gratuit jocul Clash Royale pentru tablete si telefoane mobile din magazinul de aplicatii preferat:

Royale | Google Play
 Royale | App Store

Clash Royale este un joc de strategie, disponibil pe Android si iOS, pentru telefoane si tablete, dezvoltat de Supercell. Jocul de combina elemente de la jocuri de carti, de jocuri tip tower defense, and multiplayer online battle arena. Jocul a fost lansat pe 2 martie 2016.

One thought on “Jocuri de strategie android si iOS 2016, Clash Royale

Lasă un răspuns