Jocuri pentru antrenarea mintii, Infinity Loop

Infinity Loop este jocul cel mai popular in 2017 si este unul dintre cele mai bune jocuri pentru minte.

Este unul dintre acele jocuri minunate pentru creier, care te sa-ti antrenezi creierul zilnic. Aceste jocuri pentru creier sunt foarte importante pentru pastrarea in forma a creierului. Ca orice muschi, daca nu este „lucrat”, creierul isi pierde din capacitate.

In medie, creierul uman cantareste cam 1.400 de grame, aproape un kilogram si jumatate. Un creier de elefant cantareste 6kg, unul de cimpanzeu 420 g, unul de caine 72 g, cel de pisica 30 g si cel de soarece numai 2 g.

Cofeina dintr-o cana de cafea are nevoie de 30 de secunde pentru a ajunge la creier.

Creierul mare, creierul mic, trunchiul cerebral si maduva spinarii joaca un rol esential in functionarea sistemului nervos central. Creierul este centrul care coordoneaza toate functiile organismului.

Citeste si: Aplicatii pentru telefon de antrenare a creierului

Infinity Loops este un joc de puzzle relaxant in care rotesti piesele pentru a crea o bucla. Descopera combinatii misterioase si infinite si obtine armonia perfecta.

Jocul este interesant, relaxant, nu ai un timp limita, nu se tine scorul, iti poti crea propriile niveluri si poti juca online niveluri create de altii.

Modul de joc consta atat din niveluri create manual, de tine sau de altii, cat si din cele generate automat, oferind sute de provocari unice. Cate din ele poti finaliza?

Testeaza-ti IQ-ul.

Infinity Loop este un joc de puzzle minimalist in care trebuie sa conectezi tot ce vezi pe ecran intr-o bucla.

Acesta este tipul de joc pe care il urasti sau il iubesti. Si este ideal ca sa-ti antrenezi creierul zilnic.

Descarca gratuit acest joc pentru telefoane si tablete din magazinul de aplicatii preferat:

Infinity Loop | Google Play

Infinity Loop | App Store

Imi place pentru ca jocul este inteligent si usor de jucat. Faptul ca nu are un timer face ca jocul sa fie foarte placut si relaxant.

In general, Infinity Loop este ca si casatoria. Exista urcusuri si coborasuri, dar, in ciuda tuturor, imbatranirea impreuna este ceea ce ati dorit de la inceput.

Daca ti-a placut articolul, da-i te rog un share pe retelele sociale. Gandeste-te daca ceea ce tocmai ai citit ar mai putea fi de folos cuiva si distribuie articolul mai departe prietenilor tai.

Lasă un răspuns