Jocuri pentru iphone 2018, RC Club

Ce este RC Club – AR Motorsports?

RC Club, denumirea sa completă fiind “RC Club – AR Motorsports” este un joc cu mașini controlate prin radio. Practic, îți oferă accesul la o mașină cu radio comandă și folosește Realitatea Augumentată.

RC Club poate fi jucat și într-un spațiu mic, dar este spectaculos când se joacă într-un spațiu mare.

Este un joc de simulare realist care îți permite să controlezi diverse autovehicule(RC). Jocul folosește gravitația, viteza, accelerația, greutatea, frecare, forțele, lumina și umbrele lumii reale, toate pentru a oferi jucătorului un sentiment realist de control de la distanță al unei mașini electrice RC.

Vezi și: Ce este realitatea augumentata?

Este un joc pentru toate vârstele și nu doar pentru fanii mașinilor Radio Comandate.

RC Club este un joc de realitate augmentată care îți permite să controlezi de la distanță o mașină uimitoare oriunde te-ai afla, amestecând lumea digitală și cea reală.

Jocul poate fi descărcat gratuit, dar îți oferă o singură mașină cu care să te joci. Celelalte modele pot fi achiziționate contra cost. RC Club dispune de controale simple care permit oricui să se bucure jucându-se.

Este disponibil pentru iPhone și iPad și poate fi descărcat gratuit din magazinul de aplicații Apple?

RC Club – AR Motorsports | App Store

RC Club – AR Motorsports este un joc distractiv și interesant de mașină controlată radio, jocul folosind și realitatea augumentată.

Ne poți ajuta să răspândim informația dacă dai un simplu like și un share la articol.

Lasă un răspuns