Jocuri pentru tabletă 2017, Rayman Adventures

Rayman Adventures este un joc de aventură gratuit pentru tablete sau telefoane pe Android și iOs.

Trebuie să ajuţi simpaticul personaj să colecteze punctele şi să ajungă la finalul fiecărei runde cu bine.

Citește și: Subway Surfers, joc minunat pentru copii

Jocul este atractiv şi pentru copii. Şi asta pentru că aventurile lui Rayman nu sunt doar despre fugă în stânga şi-n dreapta, ci la mijloc există şi o poveste, Pomului Sacru i-au fost furate ouăle antice. Acestea îl ţineau în viaţă, aşa că trebuie acum recuperate. Cronometrele sunt legate de ouă. Acest lucru este semnificativ pentru că trebuie să așteptați ca ele să fie lansate înainte de a achiziționa altele noi, astfel încât recompensele sunt oarecum îngrădite de timp.

Ouăle antice care susțin Pomul Sacru au fost furate și împrăștiate peste tot în lume. Tu, trebuie să le găsești. Intră într-o aventură uimitoare prin lumile legendare, pentru a-l ajuta Rayman și oe prietenii săi să salveze ouăle.

Călătorește prin diverse ținuturi misterioase, castele medievale bântuite și lumile mitice ale Olimpului și dezcoperă secretele lor ascunse!

Încearcă și: Despicable Me: Minion Rush pentru Android

Nivelurile durează doar câteva minute pentru a fi finalizate, în ciuda faptului că multe dintre ele sunt împachetate cu spații ascunse și zone secrete. Vivelurile nu pot fi reluate, odată ce ai părăsit o anumită zonă, nu te poți întoarce la ea. În schimb, vei călători pe un nou set de niveluri, pe o nouă hartă.

Este un amestec frumos, deoarece cea mai mare parte a jocului necesită abilitatea de a juca, dar nu este atât de copleșitor încât va trebui să reîncepi etapele din nou și din nou.

Jocul Rayman Adventures poate fi descărcat gratuit din magazinul de aplicații preferat:

Rayman Adventures | Google Play

Rayman Adventures | App Store

Jocul arată frumos, are nivele scurte, ideale pentru jocul mobil, ai destule de făcut în el.

Fa un gest frumos pentru prietenii tai de pe Facebook sau Google+:

Lasă un răspuns