Jocuri pentru tablete gratis, King of Thieves

King of Thieves, este un joc captivant in care trebuie sa-ti indeplinesti obiectivul la fiecare nivel, in timp ce controlezi un hot, “Regele Hotilor”, care poate merge doar inainte.

Regele Hotilor este un joc pentru telefon si tablete, care ofera o experienta originala, un joc plin de idei bune. Te joci prin  Thieves ca o pata de cerneala neagra, care are abilitati de parkour 🙂 Asta e bine, pentru ca unele acrobatii sunt necesare pentru atingerea obiectivului: jefuirea altor jucatori.

Un joc de puzzle pe roluri, un joc de socializare cu roluri de jucator-vs-jucator, Thieves este un simplu joc gratuit de la Zeptolab.

jocuri-pentru-tableta

Jucatorii trebuie sa exploreze o multime de temnite diavolesti, pline de capcane, pentru a castiga cat mai multe prazi. Comoara este depozitata intr-un sediul central. In afara de hartile pre-definite pentru un singur jucator, jucatorii pot de asemenea sa faca incursiuni si in temnitele celorlalti pentru a le fura prazile castigate cu greu.

Fiecare jucator are o baza si detine un totem. Aurul este important pentru a putea face upgrade-uri de securitate, dar totemul merita cu adevarat aparat.

Descarca gratuit King of Thieves din magazinul de aplicatii preferat.

King of Thieves | Google Play

King of Thieves | App Store

King of Thieves | Windows Store

King of Thieves, este un joc interesant si amuzant, care combina cu succes mai multe genuri de jocuri, are la baza o idee originala, este usor de jucat si are o grafica draguta.

Lasă un răspuns