Jocuri pentru telefon 2017, Little Alchemy 2

Little Alchemy 2 este cu siguranță unul dintre cele mai bune jocuri pentru telefon si tableta, recomandat și copiilor.

Cum se joacă? Foarte simplu, ai la dispoziție patru elemente chimice și tot ce trebuie să faci este să le combini. De exemplu, combini două elemente între ele și apoi amesteci rezultatul cu un alt element.

În total, sunt de descoperit 661 de elemente, combinații chimice. Little Alchemy 2 poate fi doar despre încercarea de a descoperi cele 661 de elemente.

Citește și: Tabelul periodic al elementelor lui Mendeleev on-line

Jocul pentru telefoane și tablete este distractiv și amuzant, o bombinație între un puzzle și magie.

Nu e doar pentru micii alchimiști, și tu poți amesteca și potrivi elementele minuscule pentru a vedea ce poți crea. Este vorba despre amestecarea elementelor pentru a crea alte elemente interesante, distractive și surprinzătoare.

Jocul dă un pic de dependență. Este distractiv să experimentezi și să vezi ce face fiecare pereche de elemente.

Este și puțin educativ, încurajează copiii să experimenteze și să gândească creativ, în timp ce încearcă să determine ce combinații vor face.

Poți descărca Little Alchemy 2 gratuit atât pentru iOS, cât și pentru Android sau poți să-l joci onlline în versiunea pentru browser, la adresa https://littlealchemy2.com.

Little Alchemy 2 App Store

Little Alchemy 2 Google Play

Little Alchemy 2 poate fi jucat pe iPhone, iPad, Android și Browser. Little Alchemy 2 este o aplicație și un joc online unde înci cu 4 elemente de bază și le amesteci pentru a începe să creezi mai multe lucruri.

Lasă un răspuns