Jocuri pentru telefon gratis 2016, Star Wars Uprising

Star Wars Uprising, este un joc video de rol pentru calculator, (Role Playing Games) prescurtate frecvent RPG. Unul dintre acele jocuri de actiune pentru telefon si tablete, ce te fac sa petreci o ora jucandu-te.

jocuri-pentru-telefon-gratis-2016-star-wars

Personajul incepe jocul la nivelul intai. Pentru a creste in nivel trebuie indeplinite misiuni.

Star Wars Uprising este ca o excursie fara sfarsit de progresie a caracterului, mai ales prin upgrade-uri de viteza, un joc simplu de actiune. Nu credem ca va deveni un joc memorabil Star Wars, dar este un joc de actiune interesant.

Nu conteaza de care parte a Fortei esti, ceea ce este cert e ca toata lumea iubeste un joc Star Wars bun. In Uprising, jucatorii se vor angrena intr o cautare pentru a aduce lupta in Imperiu inca o data. De aceasta data jucatorii vor crea un erou unic, alegand speciile, abilitatile si uneltele. In lupta ta pentru a obtine sabia luminoasa si pentru a conduce rebeliunea, poti de asemenea sa ajungi in Sector Battles, acest lucru dandu-ti posibilitatea sa deblochezi noi unelte, nivele si planete pe care sa le explorezi.

jocuri-pentru-tablete-gratis-2016-uprising

Star Wars: Uprising introduce un nou capitol al universului Star Wars. Jocul, disponibil pe Android si iOS, le permite jucatorilor sa-si creeze propriul lor caracter unic, sa plece misiuni, in timp ce acumuland un echipaj puternic si intelegere sa se alature in batalii sectoriale la scara largă care dicteaza viitorul universului jocului.

jocuri-pentru-tablete-gratis-2016-star-wars

Jucatorii vor fi, de asemenea, in masura sa se angajeze in timp real, impreuna cu prietenii in lupte impotriva Imperiului.

Descarca gratuit Star Wars Uprising din magazinul de aplicatii preferat.

Star Wars Uprising | Google Play

Star Wars Uprising | Apple Store

Jocul Star Wars Uprising a fost realizat pe 9 Septembrie 2015.

Lasă un răspuns