Kaspersky Phound, te ajuta sa-ti gasesti telefonul furat

Kaspersky Phound, este o aplicati anti-hoti.

Kaspersky Labs a lansat o noua aplicatie anti-furt numita Phound!, care ajuta utilizatorii sa-si gaseasca telefoanele mobile pierdute si sa preia, de asemenea, controlul asupra datelor de confidentiale pe dispozitivul mobil.

Din seria de Aplicatii telefoane, astazi va recomand Kaspersky Phound.

Find My Phone poate urmari dispozitivul mobil pierdut si iti permite sa-l blochezi de la distanta si sa pornesti un sunet de alarma.

Ti-ai pierdut telefonul Android? Gaseste-ti smartphone-ul pierdut sau furat cu Kaspersky Phound!

Utilizatorii aceste aplicatii anti-furt pot gasi pozitia telefoanelor pierdute pe harta folosind GPS, GSM si retelele Wi-Fi.

O alta caracteristica inclusa in Phound! de Kaspersky Labs este caracteristica de alarma. Dupa cum sugereaza si numele, functia odata activata face un zgomot puternic continuu pana cand utilizatorul introduce un cod secret. In ultima instanta, utilizatorii pot elimina datele lor cu caracter personal cum ar fi contacte, mesaje, fotografii sau chiar pot sa reseteze dispozitivul la distanta, daca este necesar.

Aplicatia este disponibila pentru descarcare de pe Google Play, cu suport pentru opt limbi. Dimensiuni la 17MB, The Phound! app necesita Android 3.0 Honeycomb si versiunile ulterioare OS pentru a rula.

Instaleaza aplicatia gratuita Kaspersky Phound!

Nu asteptati pana cand telefonul este furat. Rezolvati problema in avans si instalati aplicatia pentru telefoane Kaspersky Phound! Este una din acele Aplicatii Android care merita instalata.

Aplicatia poate captura o imagine secreta a suspectului sau a zonei in care se afla, folosind camera telefonului.

Lasă un răspuns