Laptopul un must-have pentru omul de azi

Suntem obisnuiti sa vorbim la telefon, sa trimitem zeci de mesaje sau sa stam toata ziua in fata laptopului, sa ne uitam la seriale sau pe retelele de socializare. Toate aceste deprinderi fac parte din viata noastra cotidiana si nu putem concepe existenta fara ele.

Probabil fiecare dintre noi isi aduce aminte de primul telefon, primul calculator si cat de entuziasmati am fost cand am vazut un laptop, un mini calculator pe care il poti purta peste tot cu tine, ca e suficient un alimentator pentru laptop si ca mouse-ul si tastatura erau incorporate in acea mica cutiuta.

Prima data cand am facut cunostinta cu un calculator a fost cam prin clasa a 5a. Eram foarte entuzismata si stiu ca il foloseam doar pentru jocuri, iar mai apoi am descoperit internetul si tot ce poate face el. Apoi, dupa o vreme, am facut cunostinta cu laptopul si cu toate accesoriile lui, insa pana sa ajung sa folosesc un laptop, calculatorul a fost cel mai bun prieten al meu. Singura activitate erau jocurile. Sims-ul era jocul suprem si uitam de mine ore intregi. Probabil vi-l amintiti si voi.

Acum, laptopurile fac parte din vitata noastra, si pe langa faptul ca pentru unii sunt doar un dispozitiv pe care il folosesc pentru a pierde timpul cu seriale, Facebook si altele, pentru mine, a devenit o necesitate. E lucrul care ma ajuta sa lucrez si acum nu imi pot imagina viata fara un astfel de accesoriu.

Faptul ca sunt portabile si le poti lua cu tine peste tot reprezinta unul din marile lor avantaje. E nevoie sa ai la indemana bateria si un alimetatorpentru laptop. Acum, brandurile se orienteaza spre accesorii cat mai subtiri si mai usoare, pentru a fi trasportate mult mai usor.

Tehnologia este o parte esentiala din viata fiecaruia si aproape orice domeniu are nevoie de un laptop si o conexiune la interent pentru a-si desfasura activitatea. Practic, fara toate acestea, toata lumea ar paraliza, si nu am mai putea face un pas. Ar trebui sa facem un exercitiu de imaginatie si sa neinchipuicum cum ar arata o zi fara internet, fara telefon, fara laptop. Am spune, ca este imposibil. Orice activitate am vrea sa intreprindem ar avea nevoie de cel putin de unul dintre aceste lucruri. Tot ceea ce incercam sa facem in ziua de azi sunt lucruri care trebuiesc executate de pe un laptop. Vrei sa trimit ceva unui prieten? Ai nevoie sa trimiti cuiva un e-mail cu un document? Vrei sa le areti prietenilor tai un video amuzant? Sau vrei sa postezi ceva pe wall-ul de pe Facebook al unui prieten? Dupa cum vedem, ceea ce vrem sa facem implica cel putin un laptop si o conexiune la internet.

Evolutia tehnologica a inceput sa dezvolte laptotpuri din ce in ce mai bune, care au baterii cu o autonomie foarte mare. Acest lucru inseamna ca nu vom avea prea multa nevoie de alimentatoarele de laptop tot timpul, ca nu va fi necesar sa le avem la indemana mereu. Pe langa acest lucru, greutatea incepe sa fie cat mai mica, si tot mai subtiri, ceea ce le face sa arate foarte bine. Lucrurile sunt clare, viata noastra fara laptopuri nu mai este posibila, si brandurile le adapteaza nevoilor noastre si devin din ce in ce mai practice.

Lasă un răspuns