Launchify aduce comenzi rapide pentru aplicatii pe ecranul de blocare

Launchify, ofera acces instant la aplicatii favorite. Launchify pentru Android “stie” aplicatiile de care vei avea nevoie pe viitor si le pune pe ecranul de blocare.

Intreaga comunitate Android nu va obosi sa exploreze lansatoare deoarece acestea ne fac viata mai usoara. Exista multe lansatoare Android disponibile in Play Store, dar astazi va prezint unul care va ofera scurtaturi catre aplicatiile Android preferate.

Launchify-pentru-Android

Android este, in general, destul de rapid si usor de navigat, dar Launchify faciliteaza accesarea aplicatiilor preferate un pic mai repede.

Face acest lucru prin furnizarea de scurtaturi (shortcuts) pe ecranul de blocare sau in bara de notificari.

Launchify aduce comenzile rapide pentru aplicatiile dorite pe ecranul de blocare si panoul de navigare astfel incat sa puteti accesa cu usurinta acele aplicatii pentru telefon pe care le utilizati frecvent. Nu este nevoie sa deblocati ecranul, deoarece chiar pe ecranul de blocare, puteti sa faceti clic pe o pictograma pentru a lansa cu usurinta o aplicatie.

Cu cat dai mai putine click-uri pe ecran, cu atat mai productiv poti fi.

Puteti crea de asemenea widget-uri cu aplicatiile Android favorite. Launchify va recomanda aplicatia potrivita la momentul potrivit, in functie de timp, locul unde va aflati si daca sunteti la volan.

Launchify este, de asemenea, un lansator inteligent deoarece isi “aminteste” aplicatiile si momentul in care le folositi de obicei. La urmatoarea utilizare, va recomanda o aplicatie intr-o locatie sau la un moment dat.

Launchify nu este un lansator, ofera comenzi rapide de aplicatii inteligente in bara de navigare si de blocare a ecranului similar cu o notificare.

Trebuie doar sa stabiliti la ce aplicatii pentru telefon doriti sa aveti acces rapid.

Launchify-Android-app

Este genul de aplicatie pentru telefon pe care o folosesti tot timpul, odata ce ti-a intrat in obicei.

Poti folosit Launchify pe site-ul oficial (aici), sau Descarca Launchify din magazinul de aplicatii:

Launchify | Google Play

Lasă un răspuns