Lectii de chitara si cursuri video online

Sa vezi si sa nu crezi. Am gasit un site care ne ofera lectii de chitara online, in format video, numai bune pentru cei care cauta lectii chitara pentru incepatori. A fost un moment in tineretea mea cand am incercat si eu cateva acorduri de chitara, dar m-am prins din start ca nu am ce-mi trebuie pentru asta.

Este drept ca atunci nici nu se gaseau pe internet lectii de chitara pentru incepatari video pe internet. Dar cum nimic nu este intamplator, sa spunem ca asa a fost sa fie.

Revenind in prezent, daca esti pasionat de chitara si esti in cautarea unor cursuri de chitara, cursuri video de chitara, lectii de chitara online, sau pur si simplu vrei sa faci si tu cateva acorduri de chitara, cu siguranta site-ul pregatit pentru astazi iti va fi de folos.

GuitarTricks este un site despre chitare, pe care gasiti o multime de lectii de chitara online in format video, cu ajutorul carora sa va perfectionati. Site-ul se mandreste cu peste 1,9 milioane de membri si cu faptul ca zilnic mii de chitaristi din intreaga lume profita de cele 5.000 de lectii de chitara online puse la dispozitie de site.

In plus, pe site gasiti sute de cantece populare, statii audio de profil si multe alte lucruri interesante. Oricine doreste sa inceapa sa invete sa cante la chitara, sau macar cateva acorduri, are acces gratuit la un set de baza de lectii si la comunitatea de pe site, dar exista si o zona pentru cei care-si fac abonament, iar cei cu acces aici se bucura de sfaturile expertilor si a peste 45 de instructori din intreaga lume.

Lasă un răspuns