Lectii online de scris pe tastatura

Salutari vrednici cercetatori ai internetului. Astazi va recomand un site interesant, care contine o aplicatie online utila si gratuita deosebit de simpla si utila pentru orice ulilizator de calculator care doreste sa invete sa scrie mai repede, eventual fara sa se mai uite la tastatura.

Recomand aceasta aplicatie atat incepatorilor cat si persoanelor avanstate care doresc sa-si imbunatateasca viteza de scriere. Nu este un program de invatat sa scrii la tastatura, totul se face online, fara sa fie necesara descarcarea vreunui program, singura conditie fiind inregistrarea pe site, adica sa-ti faci un user.

TypingWeb este un fel de tutore de dactilografiere on-line gratuit, recomandat toate nivelurile de calificare. Site-ul include jocuri distractive, teste, si acces gratuit la certificare.

Aplicatia este usor de utilizat si ghideaza orice incepator prin utilizarea corecta a tuturor degetelor pe tastatura, in tastarea tuturor caracterele de pe tastatura. Contine mai multe nivele de practica pentru a ajuta utilizatorul trece treptat la nivele mai inalte de calificare.

Dupa ce a practicat un exercitiu, se arata un raport echivalent de cuvinte / minut, cu viteza, rata procentuala de eroare si identifica anumite litere sau caractere in cazul in care rata de eroare a fost mai mare, astfel incat utilizatorul se poate concentra pe domeniile unde sunt necesare imbunatatiri necesare.

Daca stiti pe cineva care are nevoie de lectii te tastat mai repede, sau vrea sa-si mareasca viteza de scriere pe tastatura sau doreste sa-si imbunatateasca aptitudinile, puteti sa-i recomandati TypingWeb.

Lasă un răspuns