Lecturi scolare povestite

Dragii mei, astazi va propun un super blog, care va indeamna la lectura si unde gasiti lecturi povestite. Veti gasi aici povestiri ale unor scrieri aflate in listele de lecturi obligatorii si suplimentare limba si literatura romana pentru clasele I – VIII. Adica, lecturi scolare povestite.

Asta nu inseamna ca voi nu trebuie sa cititi cartile, povestirile de pe acest blog va vor ajuta sa intelegeti mai bine, sa urmariti firul principal al actiunii, sa urmariti naratiunea si sa observati momentele principale ale operei, prin aceste lecturi povestite.

In plus, tot aici veti mai gasi si opinii despre unele evenimente din sfera socialului sau din blogosfera, povestiri despre Bucuresti, reguli de comportare in societate, lecturi distractive si multe altele.

Asadar, daca doriti sa cititi scrieri pentru copii si tineri intr-o forma prescurtata, povestita, sa va reamintiti de eroii copilariei sau sa le povestiti celor mai mici ceva ce nu au auzit inca, recomandarea mea de astazi este numai buna pentru inspiratie. Un blog cu lecturi scolare povestite, in rezumat.

Nu este un site cu referate scolare, este un blog interesant cu lecturi povestite, numai bun de vizitat.

Copii, parinti si bunici cu totii intrati pe Lecturi Recenzate.

One thought on “Lecturi scolare povestite

  • 03.03.2015 at 18:57
    Permalink

    sunt de parere ca exista oameni care nu se gandesc doar la ei ajuta si pe altii care poate nu au bani nici macar de o paine dar mai sa dea bani pe carti, vad ca exista oameni care vor sa ajute si copii si de asta trebuie sa le multumim. EU VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU CE FACETI PENTRU COPII SI DZEU SA VA DEA SANATATE SI FERICIRE IN VIATA . CU STIMA SI RESPECT . MEGAN MONIKA

    Reply

Lasă un răspuns