Let’s do it, Romania, Let’s do it, World!

Imi place sa cred ca vizitatoii Webroll sunt “copii” cuminti si destepti. Drept pentru care am pregatit pentru astazi, cateva link-uri interesante despre campania Let’s do it, Romania.

“Let’s do it, Romania” a ajuns la a treia editie. Pana acum, 1,3 milioane de saci de deseuri au fost stranse de 500.000 de voluntari. In 2012, peste 85 de tari din intreaga lume vor organiza o zi de curatenie generala, in perioada 24 martie-25 septembrie. Pentru Romania, Ziua de Curatenie Nationala este 12 mai.

In 2012, Ziua de Curatenie Nationala este 12 mai, zi in care Romania va face curatenie alaturi de Bulgaria, Republica Moldova si Turcia, ca parte din initiativa globala Let`s Do It World! Peste 85 de tari din intreaga lume vor organiza o zi de curatenie generala, in perioada 24 martie-25 septembrie.
In aceeasi perioada cu Romania vor organiza actiuni si Estonia si Portugalia (24 martie), Mexic (31 martie), Austria si SUA – statul California (21 aprilie), Marea Britanie (13 mai). Lista completa este disponibila pe www.letsdoitworld.org.

Iar pentru cei interesati care vor sa afle povestea campaniei, iata cateva link-uri utile:

Site: http://www.letsdoitromania.ro
Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro
Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro
Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/
Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/LetsDoItRO

Lasă un răspuns