Luati notite oriunde mergeti

Folositi o aplicatie notepad stilata.

Cu atatea tentatii online, lucrurile care ne distrag atentia sunt din ce in ce mai multe. E clar a munci, cand te afli in fata calculatorului (a monitorului) e din ce in ce mai dificil.

Si atunci, organizarea vietii noastre este prin urmare cheia, cred. Drept urmare, va mai recomand astazi unul din intrumentele mele preferate pentru a putea gestiona eficient totul on-line si cu care puteti face simplu liste to-do.

Necesitatea de a lua notite, este unul din acele lucruri care se intampla in momentele cele mai incomode.

Ei bine, in situatii de genul acesta isi arata adevarata valoare, aplicatii de genul SimpleNote, o aplicatie note, numai buna pentru salvare notite. Usor de utilizat, pastrati notite pe web, dispozitivele mobile si computer.

Aplicatia, SimpleNote, este facuta pentru iPhone, iPad, iPod touch, este gratuita si poate fi descarcata de App Store. Dar, pe site gasiti extensii de browser pentru Google Chrome, care permit vizualizarea si editarea continutului, atat online cat si offline.

In sectiunea Downloads de pe site, gasiti o multime de variante ale aplicatiei SimpleNote, accesibile oricui si pentru mac os si pentru windows.

Aplicatia suporta tag-uri, cautare si puteti chiar sa le publicati si sa colaboratii cu altii pe ele. Faceti de exemplu o lista de cumparaturi, la care sa aiba acces atat sotul cat si sotia. Notele se sincronizeaza cu dispozitivele mobile, computer si cu orice browser modern, totul automat si securizat.

SimpleNote este o aplicatie note, o modalitate usoare pentru a pastra si salva notite, liste, idei si cate si mai cate.

Lasă un răspuns