Luptati impotriva uitarii. Notati totul

Timpul reprezinta una dintre cele mai frecvente probleme cotidiene si este totodata una dintre cele mai pretioase resurse pe care le avem la dispozitie. Este notorie expresia: “Time is money”.

Managementul timpului este o adevarata stiinta, care presupune organizarea vietii noastre intr-un mod cat mai eficient, astfel incat sa rezolvam un numar cate mai mare de probleme, ceea ce inseamna cresterea productivitatii.

Cea mai buna metoda de management al timpului, este folosirea unui organizator personal, disponibil oricand si oriunde, si in care sa avem la dispozitie informatiile necesare si in care sa putem adauga task-uri (sarcini de rezolvat), crearea unui to do list (lista de rezolvat).

Fiecare persoana este diferita, are gusturi proprii si stiluri personale de lucru. Dar, partea buna este ca avem la dispozitie zeci de modele de organizatoare personale, din care fiecare poate alege ce i se potriveste, un to do list manager personal dupa plac.

Pe webroll, am mai prezentat solutii pentru organizarea timpului si managementul timpului.

Astazi va prezint SlimOrganizer, un organizator de simplu, clar si usor de utilizat.

WebApp (aplicatia web) va permite sa gestionati note, sarcini, intalniri, contacte si fisiere intr-un singur loc. Software-ul se concentreaza pe o utilizare usoara si simpla. Puteti folosi SlimOrganiser pe smartphone, tableta, laptop si desktop-PC.

Practic autorii acestei aplicatii de managent personal, au imbinat mai multe instrumente de organizare intr-o singura aplicatie, care va ajuta sa planificati si sa va organizati viata de zi cu zi. Bun pentru organizarea notelor online, organizarea timpului, este un to do list manager online, agenda personala online.

SlimOrganizer combina sapte instrumente diferite pentru organizarea de zi cu zi intr-o singura aplicatie (note, sarcini, intalniri, persoane de contact, fisiere, e-mail si semne de carte). Utilizarea de SlimOrganizer este gratuita.

Serviciul este disponibil oricand si oriunde, daca aveti acces la internet.

Cu SlimOrganizer va puteti organiza simplu viata si timpul. Este o aplicatie notepad minunata.

Trebuie doar sa va inregistrati, iar in propriul cont veti putea aranja intr-un singur tabel, toate planificarile si activitatile pe care doriti sa le faceti.

Produse similare:

– Toodledo
– Wunderlist
– Todoist
– Remember The Milk

Lasă un răspuns