Manager universal pentru parole

Universal Password Manager este aplicatie Android care va permite sa stocati toate parolele, nume de utilizator, adresele URL si notele intr-o baza de date criptata si protejata printr-o singura parola, master.

Pierdeti timpul cu gestionarea tuturor parolele pe care le aveti? Managerul de parole Android te poate ajuta sa rezolvi problema parolelor lungi si complexe, criptand toate informatiile intr-un fisier ce poate fi accesat printr-o singura aplicatie.

Aceasta aplicatie va permite sa pastrati toate parolele intr-un singur loc, o baza de date criptata, protejata de o parola. Acest lucru va economiseste timp si, de asemenea, va permite sa utilizati diferite parole, astfel incat sa nu faceti compromisuri in materie de securitate.

Manager Parole Android:

Universal Password Manager (UPM) va permite sa stocati nume de utilizator, parole, URL-uri si note generice, intr-o baza de date criptata, protejata cu o parola generala.

Adica, nu trebuie sa tineti minte cateva zeci de parole, ci doar pe aceasta de la Universal Password Manager.

Acest manager de parole ruleaza pe mai multe platforme, UPM ruleaza pe Android, Windows, Mac OS X si Linux si face sincronizarea datelor. Aceasta caracteristica va permite sa va mentineti baza de date sincronizata pe mai multe PC-uri si dispozitive mobile folosind fie Dropbox fie o locatie de tip HTTP.

Descarca si instaleaza gratuit acest manager parole android: Universal Password Manager

Pentru celelalte platforme accesati site-ul oficial: http://upm.sourceforge.net/download.html
O alternativa o reprezinta un manager parole google chrome.

Lasă un răspuns