Mauritius – o aventura de neuitat

Plajele uimitoare, cultura diversa si bucataria bogata – sunt doar cateva dintre atractiile ale acestei natiuni. Si pentru nenumarate motive – merita sa iti faci urmatoarea vacanta aici, poti sa iti alegi chiar acum oferta preferata in Mauritius 2018.

Dar aceasta insula montana, care izbucneste dramatic din Oceanul Indian, este, de asemenea, plina de activitati interesante. Iata cateva care sa te bucure.

Urcare Le Morne Brabant:

Stand pe plajele sublime ale Peninsulei Le Morne din sud-vestul insulei Mauritius, priveste asupra apei linistite de azur si a valurilor care se prabusesc peste recif, este greu sa iti imaginezi ceva mai frumos. Cu toate acestea, după cateva ore de mers pe jos pana la muntele Le Morne Brabant, care se inalta dramatic peste peninsula, nu va mai trebui sa iti imaginezi – viziunea de pe versantii sai este cu adevarat uluitoare.

Traseul, care coboara in partea din spate a masivului, incepe cu poteci blande prin pasuni si paduri indigene, inainte de a intra in unele parti abrupte pe pantele stancoase – franghiile ocazionale si sfaturile ghidurilor te ajuta si iti usureaza progresul in sus si in jos.

 

Seakarting: adrenalina acvatica fara efort:

In Grand Rivière Noire, acum este posibil sa inchiriezi un seakart pentru a vizita tarmul fascinant al insulei Mauritius din vestul Oceanului Indian. Ce anume este un seakart? Partea jet-schi, parte RIB (barcă rigida-gonflabila), este o barca cu jet de dimensiuni reduse. Cand nu ai viteza prea mare priveste spre est catre Le Rampart, una dintre cele mai dramatice varfuri ale insulei.

Tur cu elicopterul: imaginea de ansamblu

Dacă iti doresti sa ajungi la inaltimile din Mauritius atunci un scurt tur cu elicopterul este potrivit pentru tine. Pilotii navigheaza de-a lungul coastelor recifului insulei, permitandu-ti sa privesti direct prin apele limpezi spre formatiunile de corali, inainte de a obtine altitudine si de a te ridica in munti.

Rezerva-ti acum urmatoarea vacanta de vis, plina de aventura si privelisti uimitoare, fie ca mergi cu prietenii, familia sau colegii cu siguranta va fi o vacanta unica de neuitat pentru toata lumea, in plus dupa cum ai vazut in acest articol poti alege din o gramada de activitati interesante si aventuroase, care probabil nu le-ai mai facut pana acum.

Lasă un răspuns