Microsoft Minesweeper, joc pentru Windows Phone

Minesweeper  de la Microsoft este un joc de puzzle clasic care a fost o parte din Windows pentru mai bine de 20 de ani.

Oricine a folosit vreodata Windows ar trebui sa stie, pana acum, ce este Minesweeper sau Solitaire. A fost la pachet cu fiecare versiune a sistemului de operare inca de la Windows 3.1.

Scopul jocului este de a identifica minele ascunse intr-o grila, folosind logica de a elabora care gresie ascunde o mina si cele care nu.

Este o formula simpla, care nu concureaza cu marile jocuri, dar este un joc care “te prinde” si care poate da dependenta, atunci cand te apuci sa-l joci.

Minesweeper-pentru-Windows-Phone
Nimic nu-ti ofera mai multa adrenalina decat o mina gata sa explodeze daca faci o miscare gresita.

Jocul logic, care te-a facut sa pari ocupat la birou, are acum o grafica si un sunet nout.

Ori ca-l joci cu mouse-ul ori ca-l joci cu un touchscreen, ideea jocului ramane aceeasi: trebuie sa gasesti toate locatiile minelor fara sa omiti nici una si evident fara sa faca boom!

Surpriza mare este ca cei de la Microsoft au introdus Minesweeper si in Windows 8 sau 10. E drept, versiunile jocului din Windows 8 si Windows Phone difera, in sensul ca versiunea pentru telefon este decenta, iar jocul a fost adus la zi, ca sa zic asa, iar versiunea pentru Windows 8 este revizuita complet si mult superioara.

Misiunea este de a goli campurile minate aleator folosind steaguri pentru a marca in conditii de siguranta potentialele mine. O miscare gresita va detona intreaga tabla de joc. Huh…

Asadar, din seria de jocuri pentru telefon, astazi iti recomand acest joc cu mine.

Download Microsoft Minesweeper de aici!

Pentru a utiliza acest joc pe PC, faceți upgrade la Windows 10.

Iar, in curand, am sa prezint pe site si alte aplicatii interesante si utile pentru Windows Phone. Recunosc, am cam neglijat acest domeniu, fiind mai preocupat de aplicatii pentru telefon pentru sistemele de operare Android si iOS. Dar promit sa ma revansez, curand.

Asa cam verifica, in zilele urmatoare, Webroll.ro pentru alte aplicatii utile pentru Windows Phone.

Ganduri bune.

Lasă un răspuns