Motive sa alegi un vas de toaleta suspendat

Pe langa alte obiecte sanitare si de mobilier, un vas de toaleta suspendat pe unul dintre peretii din baie este visul celor care vor sa aiba o baie cat mai spatioasa. Dar spatiul castigat cel putin din punct de vedere vizual, daca nu si util, nu este singurul avantaj al unui astfel de vas de toaleta. Mai sunt si alte motive sa cumperi un vas WC suspendat si chiar cateva mici dezavantaje ale acestui tip de vas, dupa cum vom vedea in urmatoarele paragrafe din acest articol. Iata care sunt principalele motive sa iti cumperi un astfel de vas de WC:

Rezervorul este incastrat

Ce inseamna asta? Inseamna ca, in loc sa ai un rezervor montat la perete, ca in cazul unui vas WC pe pardoseala, vei avea un rezervor bagat efectiv in perete, mascat si vei vedea doar butonul folosit pentru a trage apa.

Mai mult spatiu in baie

Un vas de WC suspendat este opusul unui vas WC pe pardoseala din punct de vedere al constructiei, pentru ca el nu se monteaza pe pardoseala, ci pe perete, astfel ca pardoseala ramane libera. Ba mai mult, lasa un spatiu liber intre partea de sub WC si podea, care ofera vizual impresia de mai mult spatiu, facand baia sa para mai aerisita. Un al doilea aspect legat de spatiu e rezervorul incastrat, care contribuie si el la castigarea de mai mult loc in baie.

O baie mai eleganta

Lipsa piciorului pe care se sprijina vasul de WC ca in cazul vaselor pe pardoseala inseamna mai multa eleganta in cazul unui vas de toaleta suspendat. Un astfel de vas nu doar ca iti da impresia de spatiu, dar confera eleganta baii tale.

Poti alege inaltimea dorita

La montarea vasului de toaleta suspendat se poate alege ce inaltime ti se pare mai confortabila. Daca ai mai multi membri de familie care vor folosi toaleta, trebuie sa stabiliti impreuna care e inaltimea comuna ideala.

Pot avea functii inteligente

Cele mai noi tipuri de vase toaleta suspendate pot veni cu tehnologie incorporata, astfel incat sa aiba diverse functii. Un exemplu de astfel de vase WC sunt cele de la Vitra, care permit inchiderea automata a capacului de WC sau pot avea telecomanda si diversi senzori.

Dupa cum bine poti observa, exista motive serioase sa alegi un vas de toaleta suspendat. Cu toate acestea, unii oameni evita sa cumpere aceste vase de toaleta, pentru ca sunt mai dificil de montat, montajul este destul de complex, iar reparatiile sunt si ele pe masura. Daca acestea nu reprezinta inconveniente pentru tine si vrei cu adevarat un vas de toaleta suspendat pentru o baie care arata impecabil, alege de mai jos un astfel de vas WC:

Lasă un răspuns