Muzeu virtual pentru copii, online

Din seria de recomandari de site-uri copii, astazi va prezint un site interactiv, unde gasiti jocuri pentru copii, puteti urmari desene animate si multe alte lucruri resurse interesante, educative si care sa stimuleze interesul si imaginatia copiilor.

Practic, site-ul propune o metoda de invatare prin joaca.

Copii invata jucandu-se. Pe site sunt sectiuni pe care le puteti accesa gratuit, dar exista si posiblitatea de e deveni membri ai acestei comunitati.

 

Eu unul apreciez foarte mult acest  gen de metode interactive de invatare si educare. Educatie prin jocuri educative.

Acest site este denumit de catre autori “muzeu virtual pentru copii“. Copii pot vedea fotografii, imagini si pot afla informatii despre istorie dar si despre alte domenii. Am gasit informatii despre presedintii Statelor Unite ale Americii, despre corpul uman, dinozauri si insecte. Tot aici se poate desena si “mazgali”.

Vizitati Fraboom – muzeu virtual pentru copii. Este deschis non-stop si gasiti resurse educationale pentru copii si… parinti.

Iar incheiere sa mai pun ca nu incurajez in mod deosebit copii sa petreaca foarte mult timp in fata  calculatorului, dar, daca tot o fac, atunci cand stau la computer, macar sa faca ceva educativ si benefic pentru ei.

One thought on “Muzeu virtual pentru copii, online

  • 17.07.2012 at 11:43
    Permalink

    Buna ziua,

    Doresc sa cumpar un link in blogroll. Daca sunteti interesat astept un email.

    Reply

Lasă un răspuns