O nunta de neuitat pentru miri care merita

Ati organizat luni in sir o nunta plina cu surprize pentru invitati, ati facut tot posibilul ca nuntasii sa se simta bine alaturi de voi in ziua in care incepeti o noua viata impreuna cu persoana iubita, dar pentru ca evenimentul sa fie de neuitat, trebuie imortalizat in imagini.

Cum sa alegi cameramanul?

Inregistrarea video a nuntii este important sa fie facuta de un profesionist cu experienta in evenimentele de familie, care sa cunoasca ordinea momentelor importante ale nuntii pentru a nu pierde esentialul.

Pe de alta parte, cautati un videograf care a dovedit cu alta ocazie ca este atent la momentele interesante din nunta, cu umor sau cu tandrete, dar care stie si sa editeze filmarea in asa fel incat sa nu rezulte un film monoton, ci unul emotionant, presarat cu momente amuzante.

La fel de important este ca echipa de filmare sa foloseasca aparatura performanta, fullHD, pentru ca inregistrarea sa aiba calitate si imagine frumoasa, asadar intrebati ce aparat de filmare va fi folosit la nunta voastra.

Cautati un fotograf care face poze luminoase, pline de culoare!

Nu va luati dupa criteriul ca tariful mare al fotografului va asigura poze reusite din timpul nuntii! Un fotograf inspirat si care reuseste sa surprinda momentele interesante ale nuntii este de preferat unui artist al imaginii, care ofera in portofoliu cateva portrete statice reusite.

Inainte sa faceti intelegere cu fotograful, comparati fotografiile lui cu ale altor fotografi cu experienta la nunti, veti vedea ca unii au culori frumoase, lumina buna, cadre reusite si nu doar poze cu nuntasii.

Marturiile foto

Rostul unei nunti este ca mirii sa se bucure de casatoria lor alaturi de invitati, iar fotografiile cu imagini surprinse la nunta sunt marturii ale unor momente frumoase cu mirii si nuntasii. Pentru ca pozele nuntii sa nu fie uitate in vreun sertar sau folder, faceti din ele obiecte de decor: de exemplu, imprimarea unor fotografii pe magneti este o idee foarte bine primita de invitati.

O idee inedita, care va atrage atentia nuntasilor ar putea fi inchirierea unei cabine foto, in care invitatii isi pot face poze, amuzante sau cat mai fermecatoare. Apelati la o firma care ofera o asemenea cabina foto, pentru cateva ore sau pentru intreaga zi, veti vedea ca nuntasii vor fi incantati sa o foloseasca si va vor multumi pentru aceasta surpriza.

Lasă un răspuns