Origami, cu tutoriale, modele, scheme si clipuri video

Ce este origami?

Origami vine din japoneza si inseamna hartie pliata, este practic arta plierii hartiei, rezultand modele de creaturi vii, obiecte sau alte forme decorative. Numele de origami a fost adoptat in anul 1880, iar pana atunci arta plierii hartiei fiind denumita orikata.

Site-ul pregatit pentru astazi se adreseaza pasionatilor de origami, dar ci celor care vor sa incerce. Este impartit in trei categorii: origami usoare, origami traditionale si origami distractive, iar fiecare categorie contine diverse subcategorii cu diverse modele de origame: animale, fructe, flori, haine si multe altele.

Fiecare model de origami prezentat pe site are atasat atat un clip video cu demonstratia realizarii practice a modelului si o diagrama cu posibilitatea de a o printa la imprimanta pe hartie.

Site-ul nu se adreseaza copiilor, dar poate fi o resursa utila pentru gradinite si scoli, origami fiind un instrument didactic care sa ajute la dezvoltarea abilitatilor copiilor.

Daca doriti sa beneficiati de o imensa colectie de modele origami, tutoriale origami, origami youtube, urmati acest link Origami Club.

Origami Club este o resursa online gratuita, pentru iubitorii de origami, plin de creatii origami si instructiuni cum sa le creati singuri.

Daca esti pasionat de arta modelarii hartiei si ai ca hobby origami, atunci acest site este pe placul tau.

Lasă un răspuns