Paralia Katerini, locul ideal pentru un concediu in familie

Buna dispozitie specifica grecilor domina intreaga tara. Dupa balaceala din timpul zilei, odata cu lasarea intunericului, strazile orasului se transforma intr-un mare ring de dans, iar distractia este la cote maxime. Aici gasim una din cele mai mari discoteci in aer liber din intreaga lume, unde sunt asteptati toti iubitorii de muzica buna si distractie.

Paralia Katerini este un important punct turistic si comercial al Greciei, desi orasul este mic si are putini locuitori. Cauta si tu cele mai bune oferte pentru o vacanta in Paralia Katerini pe site-ul celor de la Filadelfia Turism!

Iata o lista cu cele mai cautate plaje in randul familiilor:

  1. Korinos este o destinatie preferata de familiile cu copii, avand in vedere nisipul ei fin, apa calda si nu foarte adanca. Plaja a fost distinsa cu Steagul Albastru European, ceea ce ne asigura ca vom avea parte de un tarm curat si ingrijit si servicii de inalta calitate.

  1. Olympiaki Akti este o plaja amenajata special pentru iubitorii de sporturi nautice. Cu o plaja larga, nisip auriu si o apa cristalina, care se adanceste treptat este de asemenea foarte cautata de familiile cu copii. De-a lungul plajei este amenajata o zona verde si un parc special pentru cei mici.

  1. In Nei Pori nisipul alb, casele traditionale vopsite alb-albastru si marea turcoaz sunt la ele acasa. Marea si nisipul fin te vor atrage ca un magnet si impreuna cu razele soarelui te vor tine toata ziua pe plaja. Plaja Nei Pori face tot posibilul sa te simti foarte bine.

  1. Paralia Panteleimonos ofera o priveliste minunata asupra muntelui Olympos. Marea albastra ca cerul si plaja cu nisip fin fac ca acest sat de vacanta sa fie unul foarte popular, atat in randul turistilor cat si in randul localnicilor.

  1. Leptocaria are o plaja deosebita, cu nisip fin si apa limpede, astfel fiind o statiune turistica ideala. Umbrele si sezlongurile sunt la tot pasul, oferite de cafenelele de pe plaja. Pentru a beneficia de aceste sezlonguri nu trebuie sa faci nici mai mult nici mai putin decat sa bei o cafea.

Cu copii mari sau mici, cu familie sau fara, cu perechea sau prietenii, Filadelfia Turism iti pune la dispozitie cele mai bune oferte pentru vacante in Paralia Katerini.

Lasă un răspuns