Plante de afin acasa in ghiveci

Foarte multi dintre noi nu au norocul sa locuiasca la casa, sau sa aiba bunici la tara. Din cand in cand ne-am dori sa evadam departe de toata agitatia orasului, sa avem un loc unde sa ne refugiem si sa ne bucuram de frumusetea si darurile naturii. Ce poate fi mai frumos decat sa iesi din casa, sa dai o fuga prin gradina si sa aduci un cos cu fructe, direct de pe copaici, sau sa culegi un borcan de afine pentru o prajitura delicioasa.

Nu toti suntem norocosii detinatori al unui teren unde sa ne infiintam o livada. Daca spatiul nu ne permite nu putem planta un mar, un prun sau un cires in ghiveci, dar putem creste plante de afin in ghiveci. Fiind niste arbusti destul de mici, acestia pot fi crescuti chiar daca nu dispui de un spatiu foarte mare.

afine

O plimbare in natura, vara, dupa afine, poate fi o excursie care sa te bucure si sa te umple de energie. Din pacate nu toti de bucuram de foarte mult timp liber, sau nu locuim in apropierea zonelor unde cresc afine salbatice. In acest fel, un ghiveci cu plante de afin poate aduce natura mai aproape de tine. Fructele de afin de acasa inseamna o sursa de unde iti poti lua vitaminele si minerale de care are nevoie organismul tau sa se mentina sanatos.

Un stil de viata sanatos inseamna multe fructe si legume, iar afinele aduc o gramada de beneficii pentru organismul nostru. Recomandat ar fi sa consumam fructe si legume autohtone, despre care stim ca au fost crescute in conditii optime, fara prea multe sustante chimice. Faptul ca vei avea la tine acasa o planta care iti face afine, poate fi un avantaj major. E adevarat, doar o data pe an te vei putea bucura de fructe proaspete si delicioase, insa daca vei avea o productie mare, aceste fructe delicioase le vei putea valorifica in gemuri, siropuri, sau chiar pastrate la congelator.

planta afin

S.C. Renard Olunden S.R.L.

FINTEUSU MARE NR.59/A SOMCUTA MARE, ROMANIA 437341

Phone: 0740.393.238

Lasă un răspuns