Ponturi pentru excursii la Londra

Daca aveti de gand sa vizitati Londra, am pentru voi o recomandare web interesanta.

In mod normal, inainte de a pleca, trebuie sa vizitati o multime de site-uri pentru a planifica excursia in Londra. Sigur veti dori sa faceti o multime de lucruri in timpul excursiei, sa vizitati locuri interesante si populare, sa vizionati un film, o piesa de teatru, sa mancati si sa consumati o bautura intr-un pub original, etc.

Site-ul pe care vi-l recomand astazi, isi propune sa rezolvea toate aceste lucruri, fara a mai fi nevoie sa accesati o multime de alte site-uri. Nu trebuie decat sa-i “spuneti” cand doriti sa iesiti in oras, unde va aflati si cati oameni sunt cu tine.

Promisiunea de la Timista este ca va oferi un mini-itinerar de evenimente si locuri care sunt in imediata apropiere si sunt disponibile. Practic dupa ce completati informatiile cerute (cand doriti sa iesiti, unde te vei afla cand vrei sa iesi si cati oameni veti fi, plus alte particularitati, daca este cazul) site-ul va va oferi patru propuneri, ordonate in functie de distanta, recenzii, preturi si timp.

De exemplu, va poate recomanda un spectacol West End, apoi un restaurant premiat, terminat cu un bar stralucit in recenzii.

Ce-mi place mie in mod deosebit la site, care ar fi atu-urile:

Design-ul site-ului este curat, minimalist si intuitiv.
Optiunile sunt prezentate in culori.
Baza de date cu evenimente este extrem de bogata si ofertanta: peste 30.000 de concerte in Londra in fiecare an, peste 17.000 de piese de teatru, peste 5.000 de restaurante sau peste 6.000 de baruri si pub-uri… o multime de lucruri de facut si vazut.

Daca ar fi sa fim carcotasi, site-ul are si niste puncte slabe:

Acopera doar Londra.
Verificarea de locuri si disponibilitatea se face un pic cam lent.
Aplicatia nu-ti vinde nimic, nu rezerva bilete sau mese, pentru asta, trebuie sa dam click si sa ajungem la furnizori.
Recenziile pe care se bazeaza sunt putine si par a fi furnizate de Google.

Una peste alta, Timista primeste aprecierea mea.

Calificative:

– Site-ul este util.
– Este intuitiv si usor de utilizat.
– Este necesar.

 

Lasă un răspuns