Portal legislativ Ministerul Justiţiei

Site-uri interesante. Ministerului Justitiei a lansat un portal de legislatie care permite accesul la legislatia actualizata.

Portalul legislativ este o aplicatie electronica de legislatie nationala care permite accesul gratuit al cetatenilor si al institutiilor publice si private, atât de pe teritoriul României, cât si din spatiul comunitar, la o baza de date legislativa nationala, gestionata de Ministerul Justitiei.

Portalul legislativ poate fi accesat la adresa http://legislatie.just.ro si, prin intermediul criteriilor de cautare disponibile în pagina principala, care genereaza liste de rezultate ordonate în functie de relevanta, permite o consultare cât mai facila de catre utilizatori.

Informatii suplimentare necesare în vederea facilitarii accesarii Portalului legislativ pot fi obtinute prin consultarea ghidului de utilizare, care poate fi descarcat în format electronic direct din Portalul legislativ.

Portalul legislativ este un sistem informational de legislatie care permite accesul rapid, liber si neîngradit al oricarei persoane interesate la legislatia nationala în forma actualizata si consolidata.

Portal de legislatie Ministerul Justitiei.

Lasă un răspuns