Prezentari aplicatii mobile pentru Android

Dupa sintagma “dati cate unul sa ajunga la toata lumea, auzim de Android zilnic, la serviciu, in oras, in reclame si pe internet. Foarte bun, nimic rau in asta, dar ramane intrebarea: ce este domnule Android asta?

Ei bine, android este un sistem de operare special pentru telefoanele mobile inteligente (smartphone). Similar cu windows, android este un sistem de operare derivat din Linux. Alte sisteme de operare pentru dispozitivele mobile, sunt iOS pentru telefoanele iPhone si BlackBerry OS pentru cele BlackBerry.

Android este un sistem de operare (o platforma software) pentru dispozitive si telefoane mobile bazata pe nucleul Linux, dezvoltata initial de compania Google. Principalul avantaj oferit de android este legat de aplicatiile pe care le putem instala. Ce sunt aceste aplicatii android? Asa se numesc programele pe android.

Cand sunteti conectati la internet, selectati Android Market si de acolo alegeti ce aplicatii doriti pe care le puteti instala simplu, apasand doar cateva butoane. Sunt aplicatii de e-mail, faceboock, youtube, twitter, jocuri, vreme, stiri, chat si muuulte altele.

Aceste aplicatii android sunt fie gratuite fie cu bani. Depinde de fiecare ce-si doreste.

Si, uite asa, am ajuns la site-ul interesant de astazi. Doamnelor si domnilor, va prezint Androider.ro – Comunitatea android din Romania. Un site plin de prezentari interesante ale aplicatiilor android pe care sa le citesti inainte de a da download aplicatii android.

Gasiti pe site, stiri, un ghid oficial Android, prezentari de aplicatii android strainte, prezentari de aplicatii android romanesti, prezentari aplicatii mobile android gratis, cursuri android si multe alte informatii utile. Gasiti aici chiar si tutoriale video android.

Decat sa instalezi prostii, mai bine citeste pe Androider despre fiecare aplicatie pe android si apoi te decizi.

Lasă un răspuns