Probabil, cel mai bun blog de afaceri din Romania

Deci, doriti o afacere noua sau o idee de pornire care sa se bazeze pe o analiza si o cercetare.Aici veti gasi cel mai bun site de afaceri din Romania. Sper ca-l veti gasi util si va fi un punct de pornire pentru afacerea voastra.

Acest blog despre afaceri nu este realizat dupa un manual de afaceri, el reprezinta experienta si cariera unui economist exprimate in cuvinte, scrise cu exemple si studii de caz.

Acest blog de afaceri este ca un cumul de cursuri de afaceri si de vanzari la care se adauga si experiente concrete, studii de caz si exemple reale. Acest blog de afaceri practic este ceea ce nici un trainer si nici un manual de afaceri nu iti poate reda : este ceea ce a realizat Ciprian Andronache ca manager si ca om de vanzari timp de 10 ani de zile.

Acest blog de afaceri este locul unde inveti de la un economist care a lucrat 10 ani in vanzari si 5 din cei 10 ca si manager, deci practic este ceea ce nici un PROFESOR nu iti poate preda, ci doar un om care ASTA A FACUT timp de 10 ani de zile.

Acest blog de afaceri este unic in Romania deoarece iti prezinta pas cu pas cum sa inveti si sa faci afaceri, cum sa devii om de afaceri si om de vanzari in acelas timp, caci practic orice om toata viata sa vinde si se vinde.

Acest blog de afaceri este un blog de tip personal si NU este un site cu stiri despre afaceri ci cu articole creatie proprie marca Ciprian Andronache.

Lasă un răspuns