Program de redimensionat poze

Sugestia mea de astazi, nu este neaparat un site interesant, este un program de redimensionat poze care poate fi descarcat pe calculator. Se numeste Image Resizer for Windows si este util pentru micsorare marime poze.

Sa dai „resize” manual la sute de poze este plictisitor si dureaza mult, asa ca iti recomand un program de modificat poze care le micsoreaza la gramada, automat. Poti modifica dimensiunile imaginilor, foarte usor.

Citeste si: Dimensiunea imaginilor folosite pe retelele sociale

Cum functioneaza aceasta minune de soft pentru redimensionare poze.

Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi aceasta minunatie de program de modificat poze, apoi cand esti intr-un folder cu imagini de redimensionat, selectezi toate imaginile pe care doresti sa le modifici dimensiunile (Ctrl + A, daca doresti sa le selectezi pe toate), apoi dai click dreapta la mouse si selectezi optiunea Resize Pictures.

Practic, Image Resizer for Windows este un utilitar care iti permite sa redimensionezi una sau mai multe imagini direct din Windows Explorer printr-un simplu click-dreapta. Este necesar pentru micsorare marime poze.

Nu strica ca inainte sa faci, in directorul respectiv, un alt director, denumit, de exemplu, web. Copiezi in directorul acesta (web), fotografiile pe care doresti sa le modifici. In felul acesta iti raman pozele la dimensiunile originale, iar in directorul web vei avea fotografiile la care ai dat redimensionare.

Cu smecheria asta de programel se pot redimensiona automat sute de poze, in felul acesta nu mai stai sa pierzi timp cu fiecare poza.

Program redimensionare poze download:

Program modificare poze download.

www.webroll.ro-program-de-redimensionat-poze www.webroll.ro-program-modificare-poze

Cum se utilizează Image Resizer pentru Windows, program util pentru modificare dimensiune poza:

După instalare, faceți clic dreapta pe unul sau mai multe fișiere de imagine selectate din File Explorer, apoi selectați Redimensionați imaginile. Interesant este ca astfel, poti sa modifici mai multe fotografii, fara a fi nevoie sa lucrezi fiecare poza in parte.

Caut si eu o metoda sa micsorez marimea unei poze. Atunci, foloseste un Program de redimensionat poze. Cum ar fi acesta prezentat in acest articol.

Perfect! Marimea unei poze depinde de calitatea si dimensiunile ei.

Ai 3 modalitati:
-Prin micsorarea marimii imaginii respective, de exemplu de la 1280×1024 pixeli la 640×512, imaginea va fi mai mica dar acelasi calitate.

-Prin comprimarea imaginii, imaginea ramane la aceasi marime, dar calitate devine mai slaba cu X % mai putin (intre 1-100% la alegerea ta)

-Daca imaginea respectiva este format in format.BMP transforma-o in alt format cum ar fi.JPG aceasta reduce drastic din cantitatea memoriei.

Ti-a placut acest articol? Trimite-l si prietenilor tai de pe Facebook sau Google+

Lasă un răspuns