Programe populare, versiunile mai vechi

Gasesti versiunile mai vechi ale celor mai populare programe.

Ideea din spatele site-ului este ingenioasa, simpla si utila. Site-ul ofera utilizatorilor versiunile actuale de sofware dar si versiunile mai vechi ale celor mai populare programe.

Baza de date a site-ului interesant de astazi contine o gama larga de versiuni mai vechi de programe utile (software), pe masura ce acestea devin disponibile.

Cei care se ocupa de site ofera garantii ca programele disponibile pe site nu contin virusi, troieni sau alte modificari periculoase.

Cum multe site-uri ofera versiuni curente, actuale, de programe software populare, OldApps.com furnizeaza versiuni mai vechi ale programelor dorite de voi.

De ce fac asta? Ei bine, de regula, versiunile mai noi ale software-urilor populare sunt mai complicate si mai greu de folosit si in aceste conditii, e mai greu de gasit versiuni mai vechi ale programelor. Ei bine, pe ideea aceasta au mers autorii site-ului.

Pana la urma, e o chestie de alegere. Fiecare foloseste versiunea de program optima, potrivita pentru fiecare. Si cum furnizorii de software nu ofera si versiunile mai vechi, uite ca o face OldApps.

De altfel, noi am mai vorbit despre Versiuni Mai Vechi De Programe.

Uite ca acum aveti de unde alege.

Daca v-a fost util acest articol, nu ezitati sa-l distribuiti.

Toate bune.

Lasă un răspuns