Retea de socializare sigura pentru copii

Daca copiii vostri au conturi pe Facebook sau MySpace, ei bine, nu ar trebui sa fie acolo, cel putin din punct de vedere legal.

The Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) previne site-urile ca nu au voie sa colecteze informatii cu caracter personal despre copiii care au varsta sub 13 ani, fara acordul parintilor.

Si totusi, multi copii ocolesc aceasta lege, chiar si pe site-urile care o pun in aplicare, prin ajustarea zilei de nastere.

In mod evident copii doresc sa foloseasca retele de socializare, iar dovezile arata ca o si fac, in ciuda legilor care incearca sa-i protejeze.

Parintii nu ar trebui sa le interzica aceste experiente, doar ca ar trebui sa-i directioneze catre retelele de socializare adecvate varstei lor. Si sunt pe internet retele de socializare pentru copii.

O alternativa la Facebook si MySpace pentru copii este Scuttle Pad – o retea de socializare numai pentru copii. Un site pentru copii.

ScuttlePad se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre de 8 – 12 ani, permitandu-le sa se conecteze si sa comunice in conditii de siguranta on-line.

Lasă un răspuns